Publisert på

Valpekurs, jeg?

Nå driver eierne mine å snakker om meg igjen, de mener jeg bør på valpekurs.

Jeg er ganske god å sitte på kommando, når jeg vil.
Har hørt at jeg skal få lov til å være bortskjemt valp noen uker til, eierne mine mener at jeg bør kunne lyde navnet mitt, se på dem når de snakker til meg, komme når de roper og gi beskjed når jeg skal på do – men de stresser ikke hvis jeg ikke gjør det – med det er visstnok fokusområdene.

Så synes de det er morsom at de får lov å gi meg en godbit når jeg sitter, så jeg prøver å glede dem litt i løpet av dagen-men skal jeg lære dem litt om positiv belønning så sitter jeg kun når de har favoritt godbitene mine.

Men meg på valpekurs?
Send nå heller den sure katta på valpekurs!

ANNONSE: Greit å vite hvor valpen er også.

Registrer deg, og få beskjed når jeg legger ut nye blogger, hilsen Dole. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *